Oulaistentie 584

86600 Haapavesi

+358 50 384 0617

Kalustettu asunto Haapavesi

Kalustetut asunnot yritykselle

Majoitu mukavasti kodinomaisessa ympäristössä

Etsitkö mukavaa ja kodinomaista kalustettua asuntoa Haapavedeltä? Vuokraamme kolmea eri asuntoa yrityksille kalustettuna joista löytyy mukavat huonekalut, laadukkaat sängyt, televisio, pyykinpesukone, astianpesukone, kaikki tarvittavat työvälineet keittiöstä. Asunnoissa on myös Wi-Fi. Asunnot ovat valmiiksi kalustettuja ja varusteltuja, joten ne sopivat erinomaisesti yrityksille tai liikematkailijoille, jotka tarvitsevat tilapäisen majoituksen.

Asuntoihin on mahdollista tilata myös viikkosiivous ja lakanoiden vaihto. Asunnoista kaksi sijaitsee Rytkynkylällä Haapavedellä, n. 7 kilometriä keskustasta. Kohteeseen on helppo tulla autolla ja linja-autolla. Bussipysäkki on aivan talon kohdalla. Uusin asuntomme, joka on täysin remontoitu kaksio, sijaitsee Haapaveden keskustassa järvenrannalla. Keskustaan on n. 1,5 km Valoisassa saunallisessa kaksiossa on oma takapiha rauhallisessa taloyhtiössä. Rannassa on mahdollista grillata nuotiopaikalla ja pulahtaa vaikka järveen saunan jälkeen.

Varustelu

Välttämättömyystarvikkeet
Ilmastointi
Puhdistusaineet
Tärkeimmät ruoanlaittovälineet
Astiat ja aterimet
TV
WiFi
Sampoo
Suihkugeeli
Liinavaatteet
Takka
Sauna
Kahvinkeitin
Ruokapöytä
Astianpesukone
Jääkaappi
Pakastin
Vedenkeitin
Mikroaaltouuni
Voileipägrilli
Uuni
Vatkain
Induktioliesi
Yksityinen sisäänkäynti
 
 

Kalustetut asunnot Haapavedeltä

Olemme vuokranneet kalustettuja asuntoja yrityksille jo vuodesta 2020 ja olemme saaneet paljon positiivista palautetta siisteistä, hyvin varustelluista asunnoistamme. Rytkynkylän vanha maalaispirtti on entinen kotimme, jonka remontoimme itsellemme mieluisaksi ja mahdollisimman toimivaksi. Erinäisten muuttujien vuoksi jouduimme kuitenkin muuttamaan eri  puolelle kaupunkia, mutta emme halunneet kuitenkaan luopua rakkaasta kodistamme, vaan halusimme jakaa pirtin tunnelman myös muille ihmisille. Asunnot ovat olleet nyt kohta kolme vuotta matkailijoiden, työmiesten ja liikematkailijoiden aktiivisessa käytössä ja keskimääräinen arvostelu kohteissa on ollut 4,8/5 joten kaikki matkailijat ovat olleet tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä asuntoon. Toisinaan vietämme asunnoissa itsekin vapaa-aikaamme, joten tiedämme, jos asunnosta puuttuu jotain olennaista. Tämän vuoksi varustelutaso onkin muodostunut hyvin laajaksi. 

Keväällä 2022 asuntotarjontamme täydentyi Haapaveden keskustan saunallisella kaksiolla, jonka remontoimme ja kalustimme täysin. Sisustukseen on valittu rauhallisia, lämpimiä maanläheisiä sävyjä. Olohuoneen ikkunoista avautuu upea järvinäköala ja keskustaan on vain kivenheiton matka, joten asunto sopii hyvin myös autottomalle matkalaiselle. Tervetuloa majoittumaan tunnelmallisiin asuntoihimme, takaan että ette pety!